D OFFICE rekryterar!

D OFFICE arkitekter är ett väletablerat kontor. Vi utgår från våra lokaler vid Järntorget i centrala Göteborg och arbetar till största del i Västra Götalandsregionen och Halland.

Hos oss har varje individ en plats och vår uttalade ambition är att vara ett lagom stort kontor. D OFFICE står för kvalitet och komplexitet och för oss är det viktigt att alla medarbetare i sitt arbete får ansvar, frihet och individanpassad vidareutbildning.

För att trivas i vår grupp tror vi att du kan kombinerar ett professionellt förhållningssätt med personligt engagemang. Du är en utåtriktad och kvalitetsmedveten person som trivs att jobba tätt ihop med andra och vågar bjuda mycket på dig själv!

Vi på D OFFICE har många spännande projekt framför oss och behöver utöka med fler medarbetare. Just nu tar vi emot ansökningar för följande tjänster:

Arkitekt:
Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet och som brinner för både in- och utvändiga gestaltningsfrågor. Som arkitekt på D Office kommer du framförallt att arbeta med nybyggnadsprojekt i offentlig miljö. God vana av Revit och AutoCAD är ett krav.

CAD/BIM projektör:
Vi söker en erfaren byggnadsingenjör som ska arbeta med projektering av handlingar i Revit.

Arkitektpraktikant:
Just nu tar vi också emot ansökningar för en praktikplats under ett år med start i sommar.

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan till jobb@doffice.se

Rekrytering sker löpande.


Läs vidare